Líbia

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Líbia

Líbiában eladó ingatlan

Líbia Észak-Afrika. Líbia Észak-Afrika központi részét foglalja el, kilátással a Földközi-tengerre a Sirte-öböl körül, Afrika negyedik legnagyobb országa, a világ tizenhetedik része. Északnyugatra Tunéziával, Nyugatban Algériával, Dél-Nigerrel és Csáddal, délkeleti részén, Szudánnal, keleti részén Egyiptommal.

 Líbia gazdasága az olajipartól függ, de az évek során a gazdaság és az ingatlanpiac befolyásolta a líbiai kormány néhány politikáját és az olyan törvényeket, amelyek megakadályozzák a lízingcélú vagyont.

Ez a helyzet és a forradalom utáni instabilitás a félelemre vezetett, hogy a befektetők nehezen tudják megvásárolni a Líbiában eladó ingatlanokat.

A forradalom után az ingatlanpiacok zavarba jöttek, mivel az elkobzott föld számos korábbi tulajdonosa visszajött a tulajdonjogok reformjához, és kártérítést követelt.

Líbia pénzügyi szektorának alakulása a líbiai instabilitás miatt stagnált, így ma különösen nehéz különösen az alacsony jövedelműek vagy a kis adósok számára a lakásfinanszírozás elérése, és néha lehetetlennek tűnik Líbiában értékesített ingatlanokat vásárolni.

Annak ellenére, hogy ez a vonzó helyzet különösen a fővárosban, Tripoli befektetők valószínűleg Líbiában eladó ingatlanokat keresnek

Ami Tripoli területeit illeti, az eladásra váró ingatlanok legjobb környezetei a Ben Ashour, a Nofleen és a Zawiat Dahmani városrészek. Itt az árak magasabbak, és az eladásra szánt ingatlanok általában központi helyen, nagykövetségek és külföldi rezidenciák közelében helyezkednek el, de kórházakban és magánklinikákban, valamint a legjobb iskolákban.

 

Ha egy olyan ingatlanot keresel, amely több turisztikai célú eladó, kerttel és több helykel rendelkezik, akkor Serraj és Janzour környéke a legjobb. Eladó ingatlanok között találhatók tágas villák kertekkel, pázsitokkal és még úszómedencékkel is.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB